El corredor berguedà Ivan Camps i la igualadina Sheila Avilés es van imposar en l'edició d'enguany de la Transgrancanària. Camps ho va fer en la distància Advanced, de 65 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu, i Avilés va ser la més ràpida en Starter, de 30 quilòmetres i 688 metres de desnivell positiu.

El berguedà, del club Compressport Internacional, va completar el recorregut en 05:53:10, gairebé set minuts més ràpid que el segon classificat, l'eslovac Martin Halasz (05:59:54). Jesús Gil va acabar en el tercer lloc, amb un registre de 06:14:33.

Per la seva banda, l'anoienca va creuar la línia d'arribada amb un temps de 02:26:36, gairebé un quart d'hora més ràpid que la segona classificada, Sara Jarillo, que va aturar el cronòmetre en 02:41:22. La irlandesa Becky Quinn va completar el podi amb una marca de 02:41:37.

Finalment, en la distància Maraton, de 42 km i 1.000 metres de desnivell positiu, l'atleta de Castellnou de Bages Laia Díez (WAA Team Internacional) va finalitzar quarta, amb un registre de 03:53:39. La corredora polonesa Katarzyna Solinska va ser la guanyadora de la prova (03:42:32), Marta Molist va acabar segona (03:44:50) i l'alemanya Kerstin Engelmann-Pilger ho va fer en la tercera plaça (03:47:13).