L'Igualada Rigat HC va avançar a la final de la Minicopa després de guanyar l'equip amfitrió, el Reus Deportiu, per un sol gol de diferència (5-4). Aquest migdia, a partir de les 12 hores, els anoiencs lluitaran pel títol davant el Barça Lassa, que es va imposar per 0-3 al Caldes en l'altra semifinal.

La primera meitat del matx va ser molt anivellada. Als instants inicials Pol Cabré va avançar els amfitrions, però pocs segons després Bruno Tapia va empatar pels igualadins. Cinc minuts més tard, Nil Cervera va avançar el conjunt anoienc, però quan en quedaven set pel descans Cabré va tornar a veure porteria per establir el 2-2. Pol Marsol va tornar a posar per davant l'Igualada, i amb el 3-2 es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat Cabré va tornar a aparèixer i va fer el seu hat-trick particular. Quan faltaven setze minuts per al final, Cervera va situar el 4-3, i en els darrers deu Cabré va fer el seu quart gol, que també era el quart del seu equip. Tot estava per decidir i, quan quedaven sis minuts, Cervera va completar el seu hat-trick particular i va donar un treballat triomf a l'Igualada Rigat.

L'Igualada Femení, eliminat

Qui no va tenir tanta sort va ser l'Igualada Femení, que va caure en les semifinals contra el mateix club, el Reus, i pel mateix resultat (4-5), en un duel que es va jugar a les 8 del matí, un horari molt poc habitual. Aquest matí, a les 11 hores, les amfitriones buscaran ser campiones davant el Mataró, que va tombar el Voltregà en l'altre matx de semifinals (0-1).

Les jugadores anoienques van ser les clares dominadores de la primera part i, amb gols d'Aina Caro, Ariadna Busqué, Jana Costa i Laura Crespo, van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador contundent de 4-0, que deixava molt ben encarrilada la semifinal.

En la segona meitat, en canvi, la tònica va ser completament diferent, i van ser les noies reusenques les que van dominar completament. Dues dianes de Paola Vázquez i dues més de Cori Pàmies van situar l'empat a quatre quan faltaven tretze minuts pel final, i quan en quedaven sis Maria de Haro va anotar el 4-5 definitiu.