El Reial Madrid visita el Llevant avui (20.45 h) amb l'objectiu d'oblidar la desfeta davant el Girona al Santiago Bernabéu, mentre que els granotes intentaran repetir la gesta de la primera volta i fer encara fer més bona la golejada (1-4) en la darrera jornada davant el Celta.

Els homes de Santiago Solari van fer un pas enrere en la cursa pel títol de la Lliga Santander després de caure de forma sorprenent i estrepitosa davant del Girona, i van posar punt final al seu bon moment de resultats i al seu creixement. Per això, avui no pot fallar després de la victòria del Barça al Sánchez Pizjuán. Una ensopegada serviria com a rendició blanca a la lliga.

A dotze punts del lideratge, el conjunt blanc ha tingut després de molt de temps una setmana per descansar i corregir errors per preparar una sortida complicada davant un rival necessitat i dur a casa, el primer abans del doble clàssic que definirà la seva sort copera i, probablement , la lliga.

D'aquesta manera, un triomf davant els de Paco López podria servir d'impuls per als dos duels clau a casa, que dictaminaran si la Lliga de Campions torna a ser l'única branca a la qual agafar-se en aquesta irregular campanya.

L'Atlètic rep el Vila-real

L'Atlètic de Madrid, eufòric després de la seva gran victòria europea davant la Juventus, està obligat a temperar els seus ànims avui al Wanda Metropolità (16.15 h), ja que rep un Vila-real que travessa el seu millor moment de la temporada i que en els últims temps s'ha convertit en bèstia negra dels matalassers. De fet, els de Simeone encadenen quatre derrotes i dos empats davant del submarí groc. L'Atlètic de Madrid és ara mateix a deu punts del conjunt blaugrana.