Perícia, ofici i talent. El Manresa Futbol Sala van haver de palesar totes aquestes aptituds per segellar una victòria que, sis minuts i escaig abans d'acabar el partit, semblava sentenciada a Cerda-nyola del Vallès. En aquesta ocasió, la tàctica de jugar els últims 6 minuts i 50 segons amb cinc jugadors de camp, va permetre als locals qüestionar el resultat final.

Els de Paco Cachinero van dur la iniciativa des dels primers minuts de partit. Els cerdanyolencs, tot i la seva inferioritat tècnica, oposaven tenacitat i perseverança i els porters d'uns i altres es mostraven inspirats.

En aquest context, la superioritat dels manresans va tardar a concretar-se a l'electrònic, però una acció ofensiva ben trenada va culminar amb un servei al segon pal que Lavado va materialitzar a boca de canó (minut 18).

Nil Roijals va incrementar l'avantatge dels bagencs abans del descans. L'ala va finalitzar un contracop amb una precisa vaselina, inaturable per a Kum.

A la represa, els manresans van intensificar la seva defensa i van pressionar des de la línia que delimita el mig del camp, ofegant encara més el joc dels vallesans. Pep Costa va signar el 0 a 3. Llavors, els de Cerdanyola van optar per jugar amb porter jugador i aquesta desesperada estratègia els va permetre reduir la diferència fins a un mínim 2 a 3. Els bagencs, comandats per Corvo, van palesar aleshores la seva experiència i superioritat per sumar el catorzè triomf en vint jornades, tot i que no el van poder ratificar fins que Asis va marcar el 3 a 5 definitiu. El juvenil Marc Morral, Kalet, va mostrar el seu potencial.