El Club Bàsquet Navàs va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'Sferic de Terrassa, on es va imposar per tres punts de diferència (59-62).

Roger Tàpies va reaparèixer en el bàndol bagenc, que per altra banda comptava amb les baixes de Santos i Montagut per lesió i de Sabata, en el seu cas per motius laborals. Els jugadors dirigits per Isidre Suau van anar la majoria del temps per davant en el marcador, mentre que el seu rival, que feia una defensa molt agressiva, es mantenia dins el partit gràcies als contraatacs i els tirs lliures anotats per Vilavella (deu dels dotze que va llançar). En el segon quart els locals van arribar a tenir fins a nou punts de marge (10-19), que es van veure reduïts a set a la mitja part de l'enfrontament (26-33).

En la segona meitat la tònica va ser pràcticament la mateixa: el Navàs dominava però no aconseguia obrir un forat que fos definitiu (44-48 al final del tercer quart). En els darrers deu minuts, els bagencs es van mantenir sòlids i van arribar a vèncer per set (61-54), però en l'últim minut van cometre pèrdues i van fer errades des de la línia de tir lliure. Aquesta situació va fer que l'Sferic disposés d'una posessió per enviar el matx a la pròrroga, però no va aconseguir llançar i la victòria va ser visitant. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista el Vilatorrada, en un derbi bagenc que es posarà en marxa el proper dissabte 2 de març a partir de les 19.30 hores.