El Manchester City i el Chelsea s'enfrontaran avui (17.30 h) en la final de la Carabao Cup, la Copa de la Lliga anglesa, en un partit marcat per la recent golejada del conjunt de Pep Guardiola sobre els londinencs a la lliga, que no travessen el seu millor moment i desprenen molts dubtes a la Premier League.

El partit es disputarà a Wembley i posarà en joc el segon títol del curs per al futbol britànic. El primer va ser la Community Shield i aquesta va caure de mans del quadre citizen, precisament davant el Chelsea. Els de Guardiola, que busquen el seu quart entorxat com a tècnic dels blau cel, voldran repetir la seva recent brillant actuació.

Tots dos conjunts arriben a la cita després d'haver guanyat a Europa. El City ho va fer davant el Schalke (2-3) en l'anada de vuitens de la Champions i el quadre de Maurizio Sarri va aconseguir vèncer el Malmoe (3-0) en els setzens de la Lliga Europa. «El Chelsea té jugadors de molt talent, orgullosos i donaran un extra. Hauria preferit no haver guanyat 6-0 a la lliga», va avisar Pep Guardiola a la prèvia.

Per la seva banda, el tècnic blue viu una situació completament diferent. Qüestionat per alguns seguidors i part de la premsa, el tècnic italià ha dit que sent que entrenarà el Chelsea «durant molt temps», encara que sap que una derrota avui anirà enfosquint el seu futur a la capital anglesa de cara al proper curs.

Per a l'enfrontament d'avui, el Chelsea manté els dubtes de Pedro Rodríguez i Kepa Arrizabalaga. Guardiola no disposarà dels defenses Benjamin Mendy i John Stones, ni tampoc presumiblement de Gabriel Jesus.