Tres equips de l'Avinent Manresa i tres més del CA Igualada Petromiralles van participar ahir, al Parque Deportivo La Garza de Linares (Jaén), en els Campionats d'Espanya de cros (dels sub-16 als sèniors, amb més de 2.500 participants). De casa nostra, les millors classificacions van anar a càrrec dels nois sub-18 del CAM i de les noies de la mateixa categoria del CAI; en els dos casos van acabar en quarta posició després de córrer 6.210 m i 4.201 m, respectivament. Va destacar en la formació manresana el dotzè lloc de Miqui Riera, i l'anoienca Anna Torras va ser dinovena classificada. En sub-18 masculí, el CAI va ocupar el desè lloc final.

En el cros sènior femení (enguany unificat el llarg i el curt), l'Avinent va aconseguir una meritòria setena plaça en una classificació dominada pel FC Barcelona. En la prova, de 7.650 m, Meritxell Soler va ocupar la 29a plaça i va ser la primera d'entrar a meta del conjunt manresà, que també va comptar amb Marina Guerrero (44a), Mireia Guarner (65a), Mercè Guerra (69a), Ester Guerrero (90a) i Aniria Mata (125a). En sènior masculí, l'Avinent Manresa va quedar 45è en una cursa d'uns exigents 10.130 metres.

Per la seva part, els sub-16 femení del CA Igualada Petromiralles/Jocnet van acabar en la novena plaça (segona entre els clubs catalans). La millor atleta a recór-rer els 2.960 m va ser Carla Bisbal, tercera classificada.