Tres equips de l'Avinent Manresa i tres més del CA Igualada Petromiralles han pres part, en el Parque Deportivo La Garza de Linares (Jaén), en els Campionats d'Espanya de cros (dels sub-16 als sèniors amb més de 2.500 participants). De casa nostra, les millors classificacions han anat a càrrec dels nois sub-18 del CAM i de les noies de la mateixa categoria del CAI; en els dos casos van acabar en quarta posició després de córrer 6.210 m i 4.201 m, respectivament. Ha destacat, en la formació manresana, el dotzè lloc de Miqui Riera mentre l'anoienca Anna Torras era dinovena classificada. En sub-18 masculí, el CAI ha ocupat el desè lloc final.

En el cros sènior femení (enguany unificat el llarg i el curt), l'Avinent ha aconseguit una meritòria setena plaça en una classificació dominada pel FC Barcelona. En la prova, de 7.650 m, Meritxell Soler ha ocupat la 29a plaça, essent la primera en entrar a meta del conjunt manresà, que també ha comptat amb Marina Guerrero (44a), Mireia Guarner (65a), Mercè Guerra (69a), Ester Guerrero (90a) i Aniria Mata (125a). En sènior masculí, l'Avinent Manresa ha quedat 45è en una cursa d'uns exigents 10.130 m.

Per la seva part, els sub-16 femení del CA Igualada Petromiralles / Jocnet ha acabat en la novena plaça (segona entre els clubs catalans). La millor atleta en recórrer els 2.960 m ha estat Carla Bisbal, tercera classificada.