Berga ha acollit avui la segona i última jornada de la divuitena edició del Torneig Casteller de Futbol Sala. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha conquerit el trofeu en superar a la final l'equip d'una altra de les colles capdavanteres del país, els Minyons de Terrassa, per un contundent 3 a 0.

Els quarts de final de la competició van tenir tres de les cinc colles de casa nostra. L'equip de la colla amfitriona, els Castellers de Berga, va cedir davant els Castellers de Vilafranca per 3 a 4. Els Tirallongues de Manresa tampoc van poder accedir a les semifinals. El futur campió els va vèncer no sense dificultats (2 a 5).

En contraposició, els Moixiganguers d'Igualada es van imposar als barcelonins Castellers de la Sagrada Família (4 a 3) i es van classificar per disputar les semifinals. El derbi vallesà entre els Mi-nyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell, que completava els quarts de final, es va decantar a favor dels egarencs (2 a 1).

Ja a les semifinals, la Vella va superar els Castellers de Vilafranca per penals, després d'empatar a tres, i els Moixiganguers van cedir davant els Minyons (2 a 3). Els anoiencs van competir amb els verds en el partit pel 3r i 4t lloc, però van perdre per 3 a 1.

El cinquè lloc va ser per als Castellers de Berga, que es van imposar als de Sabadell per 6 a 0 en el partit pel 5è lloc, i els Tirallongues van ser vuitens; els Castellers de Santpedor, quinzens; i els d'Esparreguera van ocupar el lloc 33è a la classificació final.