El Cerdanyola jugarà la segona final de la Copa de la Reina de la seva història després d'haver protagonitzat una gran remuntada davant el Voltregà de la portera igualadina Teresa Bernadas. L'equip vallesà es va refer d'un mal començament per forçar la pròrroga a menys d'un minut pel final del partit (4-4). En la tanda de penals, Júlia Canal i Gemma Solé van acabar donant la classificació al conjunt verd, que avui a les 15 h lluitarà pel títol amb el Gijón.

El Voltregà, amb l'anoienca com a titular, va agafar la iniciativa de bon principi, i amb els gols d'Anna Romero, Berta Tarrida i l'argentina establerta a Sant Fruitós Adriana Gutiérrez, semblava assegurar-se l'accés a la gran final. El Cerdanyola, estabornit a l'inici, va anar reaccionant i va poder descomptar just abans del descans mitjançant Joana Xicota.

La mateixa jugadora va establir el 3-2 a l'inici de la segona meitat, un minut abans que Berta Tarrida tornés a deixar l'avantatge de les osonenques en dos gols. Però un xut llunyà de Gemma Soler va deixar el partit obert de cara als minuts finals (4-3). I, a falta de menys d'un minut, Laia Pera va establir l'empat per al Cerdanyola per forçar la pròrroga. En aquesta, cap dels dos equips va trobar porteria, i en els llançament de penal Canal i Solé van decidir.

Liceo-Barça, final masculina

En categoria masculina, el Liceo i el Barça jugaran la final, a les 17 h. Els gallecs van vèncer el Lleida (3-1) i els blaugrana, el Caldes (1-2).