El Berga va mantenir el lideratge de la categoria i va aprofitar l'empat del Parets per tenir dos punts d'avantatge. Els berguedans van imposar-se al Matadepera en un partit força travat (3-1). Els jugadors blanc-i-vermells van dominar la primera meitat i van gaudir de les millors ocasions.

Sua va posar davant el Berga amb una gran rematada de cap a la sortida d'un córner al minut 26. Poc va durar l'alegria als jugadors entrenats per Joan Prat ja que els visitants van reaccionar i van empatar just abans del descans.

A la represa els locals van pressionar més i millor. Joan Prat va fer canvis per intentar endur-se els tres punts i al minut 80 Noguera va posar davant el seu equip després d'un penal comès sobre Sergi Ruiz. A les acaballes, Agus va posar el 3-1 final (min 84).