El primer període va ser on els manresans es van mostrar més perillosos, i on es van viure els minuts més anivellats. Tot i així, els culers van agafar la primera gran aventatge (5-17), que va ser reduida abans de la conclusió dels primers deu minuts (13-20).

En el segon quart, la sangria en la defensa manresana va provocar clars aventatges pels visitants, que van encarrilar el matx en els darrers instants de la primera part, on els bagencs tan sols van poder anotar 3 punts, per 12 del Barça. Quedava tot el segon temps, però el partit només semblava tenir una direcció (26-45).

A la represa, les coses no van millorar, els barcelonins van imposar la seva superioritat física per disparar-se en l'electrònic i assolir la màxima aventatge del partit, de 29 punts (62-33), i deixar vist per sentència l'enfrontament.

El darrer període, el Barça va baixar una marxa i el Bàsquet Manresa ho va aprofitar per, almenys, endur-se el darrer quart (15-14). El matx va concloure amb un resultat final de 57 a 81.