El Castellbell va perdre al camp del Viladecavalls en un partit en què no va saber aprofitar els seus moments de domini i en què va pagar la seva fragilitat defensiva. Tot i això, en els primers minuts es va fer amb el control del partit i va disposar d'ocasions per avançar-se. No obstant, malgrat el domini en el joc, també va cometre greus errors en defensa que el van situar amb un advers 2 a 0 al descans. Els visitants necessitaven reaccionar i així ho van fer només sortir dels vestidors, amb una diana de Valdés que els va donar esperança. El gol va alentar al Castellbell, que va avançar línies i va aconseguir tancar al seu propi camp el Viladecavalls, però dos contraatacs ben culminats dels locals van sentenciar el partit. El Castellbell ja no va tenir temps per refer-se i només va poder maquillar el marcador als últims instants.