El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'Anagan Olivar aragonès, que es va imposar per un resultat final de 91-87.

El primer quart va ser bastant igualat entre les dues formacions, que es van intercanviar cistelles de forma constant (20-18). En el segon període el conjunt de Saragossa, gràcies, especialment, a Jaime Pradilla (22 punts, 18 rebots i 32 de valoració) i Jose Gregorio Ascanio (22 punts i 26 de valoració), va poder ampliar la diferència fins els vuit punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament (45-37).

La segona part es va iniciar pràcticament igual que la primera, amb un joc bastant anivellat que va permetre els locals fer una mica més gran el forat al final del tercer quart (72-62). En els darrers deu minuts els martorellencs, liderats per un Albert Valle que va acabar amb 38 punts i 40 crèdits de valoració, van intentar reaccionar, però l'Olivar es va mantenir sòlid i va saber mantenir-se per davant fins l'últim segon. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell rebrà a la seva pista el Tenea Esparreguera, en un duel entre dos equips de les nostres comarques que es posarà en marxa el proper dissabte 2 de març a partir de les sis de la tarda.