Transcendent ensopegada de l'Avià al Municipal Alfons Gonfaus. Els de Joan Flores van perdre un partit disputat i intens contra la Pirinaica d'Eladio Gallego (2 a 3). La sisena derrota en 23 jornades, combinada amb la contundent golejada del Gironella a Matadepera (0 a 5), deixa els avianesos a set punts del segon classificat, tres jornades abans del derbi.

La Piri va cedir la possessió de la pilota als del Berguedà. José Zájara (min 23) va centrar amb criteri i David Nogareda va obligar Roger Romero a lluir-se. Tot i l'aturada felina del porter, Choaib va avançar els manresans. Abans del descans, Xavier Vila va aturar un penal executat per Sergi Vilalta.

El davanter berguedà es va refer al segon període materialitzant els dos gols del seu equip, però David Nogareda i David Cabezas, ja en el temps afegit, van certificar el meritori triomf dels bagencs.