El Joanenc s'abona a l'empat i aquest cap de setmana va tornar a igualar davant del fort Cardedeu. El conjunt bagenc acumula un total de vuit empats en els dar-rers dotze partits.

Ambdós equips van disputar una primera meitat molt igualada i amb una forta intensitat. Els jugadors entrenats per Marc Viladrich van fer molts mèrits per posar-se davant en el marcador, però el pal en una ocasió, un gol en fora de joc anul·lat per l'àrbitre i la falta d'encert van fer que els jugadors locals no trobessin la porteria. L'equip del Cardedeu va obrir la llauna en el marcador en el minut 17 de la primera meitat després d'un efectiu contraatac. Es va arribar al descans amb aquest mínim favorable al conjunt visitant.

A la represa el Joanenc encara va tenir més el domini del joc i va crear més ocasions. El pal en una ocasió i un parell de jugades polèmiques, amb un discutit penal damunt la línia de l'àrea, van fer que l'equip de casa no pogués empatar.

Ja a les acaballes de l'enfrontament, dos minuts abans d'arribar al temps afegit, el local Roger Herms va controlar una pilota dins de l'àrea i amb un gran xut amb la cama esquerra va poder empatar. Ja en el temps de descompte, l'equip de casa va demanar un penal sobre Djitte però l'àrbitre no el va assenyalar. Amb aquest empat, el Joanenc suma un punt més i es consolida a la zona còmoda de la lliga.