La Joviat va viatjar a la pista del Sant Nicolau, amb la intenció de sumar un valuós triomf, i va estar a punt d'aconseguir-ho, ja que el guanyador es va haver de decidir a la pròrroga (60-57).

El primer període va ser dominat per les manresanes, que van imposar el seu ritme i estil de joc, i tot i així el marcador era desfavorable (14-16).

Els següents deu minuts el Sant Nicolau va anar entrant en el partit i imposant el seu joc més físic, tot i que la Joviat no es desenganxava del marcador i la primera part finalitzava amb 26-23.

En el retorn a la pista, les locals van saltar més endollades, mentre que les manresanes es trobaven desorientades, fet que va provocar el màxim avantatge del partit (37-27). A partir de llavors, les bagenques van millorar, sobretot en l'aspecte defensiu, i van aconseguir retallar la diferència i arribar el quart definitiu 7 punts per sota (41-34).

Els darrers 10 minuts de matx, les visitants van sortir a menjar-se el desavantatge i així va succeir, es van col·locar a 1 punt (43-42), i ja cap equip no va assolir un avantatge que li permetés estar tranquil. A falta de 3 segons la Joviat aconseguia dur l'enfrontament a la pròrroga (51-51).

En el temps reglamentari, les locals amb dos triples seguits van posar punt final al partit, tot i l'orgull final de la Joviat (61-58).