El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del cuer del grup 1 de Copa Catalunya, el Vedruna Gràcia barceloní, al qual es va imposar per un clar resultat de 87-71.

En el primer quart els jugadors bagencs van sortir una mica relaxats, i això ho va aprofitar el conjunt visitant per clavar un parcial de 7-16, que va obligar el tècnic local, Jordi Estany, a demanar un temps mort en els cinc minuts inicials. Aquesta aturada va fer efecte en els artesencs, que van reaccionar i van tancar el període inicial amb només dos punts de desavantatge (24-26). En el segon quart l'Artés va passar a dur la iniciativa i, gràcies a una bona defensa, van obrir forat en l'electrònic, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un 46-37.

Concentració per sentenciar

En la segona meitat els bagencs no van tornar a repetir el mateix error que al principi i van sortir més concentrats. Això els va permetre finalitzar el tercer quart amb vint punts de diferència en el marcador (71-51). En els darrers deu minuts la distància va arribar a ser de 24 punts (75-51), però tot seguit els locals van tornar a relaxar-se, tot i que no van patir en cap moment per endur-se el triomf.