El Martorell va deixar escapar el coliderat de la categoria després d'empatar sense gols en la seva sortida al camp del Can Trias. La primera meitat va començar amb el seus equips intentant imposar el seu estil de joc. Les primeres aproximacions en atac dels martorellencs van tenir el protagonisme de Pau Nández, que la defensa va desviar a córner en la segona arribada consecutiva.

Després dels primers intents dels de Nualart, el CD Can Trias va respondre amb dues accions de Torres que van obligar el porter Toni a intervenir amb encert. Al límit del descans, el local Adrià Torres va ser expulsat per veure dues targetes grogues en només deu minuts. Després d'un primer temps pla, els de Nualart jugarien amb superioritat en la segona part. A la represa, el Can Trias va posar contra les cordes el porter Toni, que va reaccionar amb encert evitant l'1-0. Guille ho va intentar pentinant la pilota i Balada va tenir la més clara després d'una bona passada de Xavi Marco que va acabar a córner. Nualart va moure la banqueta amb l'entrada de Serrats i Ibra per accelerar el mig del camp. Amb l'empat sense gols i a 15 minuts del final, Abde va ser expulsat amb doble groga després de topar amb el porter local i protestar a l'àrbitre. Poc després, els locals van veure com Antonio era expulsat amb vermella directa i els martorellencs no ho van aprofitar per marcar.