El Sallent no aixeca el cap i aquest cap de setmana va tornar a perdre tot i disputar un bon partit. Els homes entrenats per Jesús Pelfort van merèixer més sort però van acabar claudicant en un fluix final d'enfrontament. Ambdós equips van fer una primera meitat molt disputada amb poques ocasions de gol. Al final dels primers 45 minuts, el resultat era d'empat a zero gols. A la represa els locals van aconseguir inaugurar el marcador mitjançant Tunkara al minut 59. El Sallent va reaccionar ràpid al gol encaixat i Peñarrubia tan sols vuit minuts més tard va tornar a posar la igualada en el marcador.

El partit va arribar a la fase decisiva amb el joc molt obert. Tots dos equips van gaduir d'arribades per posar-se al davant en el marcador i van tenir els tres punts molt a prop. Els jugadors visitants no van estar encertats de cara a porteria en aquests minuts calents i van ser els locals els que, a falta de quatre minuts, van aconseguir posar-se de nou al davant. El Sallent va sortir a la desesperada per intentar empatar però les Franqueses va aprofitar els forats defensius per sentenciar amb el definitiu 3-1.