26 de febrer de 2019
26.02.2019

«Els últims anys han passat per l'Escolania la corredora Núria Picas i Tomàs Molina»

25.02.2019 | 23:24
El pare Efrem vetlla per l'Escolania

Com a prefecte de l'Escolania malda per oferir una educació integral i de qualitat als escolans. Considera que el centre ha d'excel·lir en la seva oferta educativa i tenir un plus d'exigència en la formació musical per reforçar el prestigi del cant litúrgic.


És habitual la presència de professionals d'àmbits aliens al món de la música per transmetre els seus coneixements als escolans?

Sí, intentem fer-ho sempre que en sorgeix la possibilitat. Els últims anys hem convidat Tomàs Molina, Núria Picas i mossèn Valentí Miserachs, pontifici de l'Institut de Música Sacra de Roma. Alhora, sempre que l'Escolania viatja per actuar, fem gestions per tal que els joves puguin aprendre de personalitats de l'indret on anem.

La formació que s'ofereix a l'Escolania busca l'excel·lència?

Sí, és un fet implícit a la nostra existència com a centre docent. En l'àmbit del cant litúrgic l'autoexigència és innegociable, ja que una bona actuació de la coral és conseqüència de la suma de l'encert interpretatiu de tots els seus membres.

Després de la classe d'avui, els escolans s'aficionaran al bàsquet...

Ja en gaudeixen en el seu temps d'esbarjo. Tenir cura del seu oci completa la nostra oferta formativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit