Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de Billar Artístic a les instal·lacions del Club Billar Manresa. El guanyador va ser, un any més, Xavier Fonellosa, del CB Monforte de Barcelona, després de derrotar a la final i de manera contundent el billarista local Jordi Oliver per 3 a 0.

El resultat de les semifinals, per part del campió, va ser el mateix (3-0), va dominar l'enfrontament amb Jaume Norberto, del CB Vic. Oliver va guanyar un altre membre del CB Manresa, Francisco Hernández, amb resultat idèntic al de l'altra semifinal.

A la fase prèvia, vuit participants van disputar cinc sets i el millor de la fase va ser Oliver, qui finalment s'hauria de conformar amb la segona posició al campionat. Fonellosa va ser segon a la prèvia, però a la fase final no va perdre ni un sol set contra Oliver i Norberto, qui va ser tercer.

Gràcies al Campionat de Catalunya, Xavier Fonellosa ha aconseguit el lideratge en solitari del rànquing català de billar artístic. El del CB Monforte suma un total de 410 punts, i Jordi Oliver, qui era colíder fins a la derrota del cap de setmana, n'acumula 380. El segueixen a la classificació Francisco Hernández i Manel Lozano, tots dos també del CB Manresa. Lozano va tenir mala sort al campionat d'aquest cap de setmana (7è). Tampoc va ser el dia de l'altre membre del club manresà, José Algaba, últim del campionat de Catalunya i va aconseguir la novena posició al rànquing general.