El camp de beisbol del Congost ja llueix noves banquetes per a jugadors i entrenadors. Ahir es va fer la presentació d'aquest nou complement per a una instal·lació que es va inaugurar fa just dos anys.

Les dues noves banquetes tenen 10 metres de longitud per 2,40 de profunditat i s'han situat al costat nord i sud del camp, fora del que és el terreny de joc però just al costat del diamant (una entre el home i la primera base i l'altra entre el home i la tercera base). A més, la banqueta de l'equip local incorpora un petit magatzem annexat de 4,20 m de longitud per 2,30 de profunditat. Tot el projecte ha tingut un cost de 33.890,53 euros, finançats per l'Ajuntament de Manresa.

El regidor d'Esports, Jordi Ser-racanta, va comentar en la presentació que «aquest camp ha tingut diferents fases i, amb les banquetes, hem acabat una part important de la instal·lació. Això no fa altra cosa que reforçar l'anella esportiva del Congost, la qual anem posant al dia. Properament aprovarem el projecte executiu de les grades del camp de rugbi, també molt reivindicades».

Carles Fernández, director esportiu del Beisbol Club Manresa, va recordar que «l'espai de les banquetes és molt important en el beisbol, ja que els jugadors s'hi passen molta estona i han d'estar resguardats de les inclemències meteorològiques. Amb perseverança anem millorant una instal·lació molt correcte i on els equips els ve de gust jugar».

Beisbol de formació

Fernández va destacar la línia d'enfocament del beisbol per part del club, que passa per la seva promoció entre els escolars de Manresa i la comarca, en un programa que s'iniciarà aquest març amb més de 180 infants.