Per 2 a 7 va vèncer el Manresa FS en la seva primera eliminatòria a la Copa Catalunya. Els manresans van jugar anit, a Bolvir, davant el Gsport de Ger, un equip de Segona Catalana que en fases prèvies havia eliminat el Cardona (Tercera Catalana), l'At. Vilatorrada (Primera Catalana) i el Santpedor (Tercera Divisió). Davant el Manresa FS, el conjunt ceretà va donar la cara en tot moment, encara que la diferència de categoria (els bagencs juguen a Segona B) es va acabar imposant. El partit, jugat en dues parts de 25 minuts a temps corregut, va tenir un primer parcial de 2 a 4 abans del descans. A la represa, tres gols molt seguits dels de Paco Cachinero van decantar definitivament l'enfrontament. En la propera eliminatòria, el Manresa FS haurà de jugar a la pista del Vacarisses (Tercera Divisió).