La tornada de la semifinal de Copa del Rei que enfronta a Madrid i Barça al Bernabéu no arriba en el millor moment per cap dels dos conjunts. Però si hi ha un jugador que pot marcar la diferència entre els dos equips a hores d'ara, aquest és Leo Messi. El 10 blaugrana va ser l'artífex de la remuntada del passat dissabte contra el Sevilla marcant un hat-trick quan l'equip semblava que no reaccionava.

I és que Messi, tot i el mal moment del seu equip, arriba en un bon moment de forma després de la seva lesió al braç el passat octubre, tant per la seva regularitat (22 gols i 13 assistències en els últims 20 partits que ha disputat) com per les seves exhibicions com per exemple la del passat dissabte contra el Sevilla o la de l'últim derbi contra l'Espanyol.

Recordem alguns dels seus millors partits des de la seva lesió per veure com arriba Leo Messi al clàssic de Copa contra el Madrid.

FC Barcelona 4 - 2 Sevilla FC (23-02-19)

L'última exhibició de Messi. Quan pitjor pintaven les coses, va aparèixer per remuntar el partit marcant tres gols i donant-li un a Suárez, i emportar-se així els tres punts del Sánchez Pizjuán.

FC Barcelona 2 - 2 València CF (02-02-19)

LaLiga Santander: Els gols del FC Barcelona - València (2-2)

LaLiga Santander: Els gols del FC Barcelona - València (2-2)

Leo Messi va haver d'aparèixer marcant un doblet per empatar el partit i emportar-se un punt després dels dos gols del València.

Levante UD 0 -5 FC Barcelona (16-12-18)

Exhibició de tot l'equip blaugrana que Messi va coronar amb un hat trick, el seu primer de la temporada en la competició domèstica.

RCD Espanyol 0 - 4 FC Barcelona (08-12-18)

LaLiga Santander: Els gols de l'Espanyol-Barcelona (0-4)

LaLiga Santander: Els gols de l'Espanyol-Barcelona (0-4)

El derbi entre els dos equips de Barcelona va mostrar una de les tantes cares que té Messi, i aquests són els xuts de falta. Fins en dos ocasions va perforar la porteria de Diego López a pilota parada.

FC Barcelona 6 - 1 Sevilla FC (30-01-19)

Copa del Rei: els gols del Barça-Sevilla (6-1)

Copa del Rei: els gols del Barça-Sevilla (6-1)

El Barça havia de remontar un 2 a 0 en contra, i ho va fer amb una exhibició col·lectiva en la que Messi va exercir d'organitzador i de líder amb un gol i dues assistències.