El Cadí la Seu, debutant en una fase final de la Copa de la Reina, s'ha classificat per a les semifinals de la competició després d'una enorme remuntada davant de l'Araski, l'equip amfitrió, en el partit disputat al pavelló de Mendizorrotza de Vitòria. Les urgellenques, que perdien per 7-24 en un mal primer període, s'han basat en els 21 punts i 28 de valoració de la base Andrea Vilaró per capgirar el resultat i acabar guanyat per sis punts.

Tot i el mal començament, el Cadí no s'ha posat nerviós i, malgrat que ha arribat al primer descans amb un 11-24 en contra, a la mitja part ja només perdia per nou (28-37) i l'aproximació en el marcador ha seguit en els següents minuts. Tres jugadores més, Richards (12), Hempe (11) i Yurena Díaz (10), han arribat als dobles dígits en anotació i això ha permès que el partit ja quedés capgirat al final del tercer quart (43-42). En el definitiu, les noies de Bernat Canut han estat més fredes en els instants decisius i un tir de dos de Vilaró (62-57, a 21 segons), ha sentenciat la victòria.

El rival del Cadí serà l'Spar CityLift Girona, dissabte a les 13 hores. Les gironines han derrotat per 52-49 el València en un partit inesperadament igualat fins al final.