Com el 2017, l'estació d'Aransa (Cerdanya) va acollir el Campionat de Catalunya d'esquí de fons. En la modalitat individual, disputada en tècnica clàssica al circuit Pedres Blanques, en la categoria més petita, sub-10, Ona Pons (PEC) i Jofre Puig (Bellver) es van proclamar campions. En sub-12, Joana Puig (Bellver) i Bernat Cadena (CENA). En sub-14, Martina Sellés (Bellver) i Marc Colell (CEFUC). En sub-16, Laura Villacampa (Mayencos) i Bernat Sellés (Bellver). En categoria sub-18, Maria Iglesias (ANEC) va vèncer per davant de Marta Moreno (CAEI) i Jaume Pueyo (CEFUC).

En categoria absoluta, van ocupar el podi masculí Jaume Pueyo (CEFUC), el seu company de club Gerard Palomo i el fondista del PEC Miquel Auladell. Paula Martínez (CENA) va ser la campiona en categoria femenina, amb Maria Iglesias (ANEC) segona i Marta Moreno (CAEI) tercera.

En la competició de relleus, en homes, l'equip més ràpid va ser el del CEFUC (Marçal Gabarró, Biel Balcells i Marc Colell). En equips mixtos, el del Bellver (Joana Puig, Quim Vila i Martina Sellés) va endur-se el triomf. En categoria absoluta, l'equip femení 1 del CENA (Paula Martínez, Roser Español i Queralt Gamisans) va ser el campió. En homes, el CEFUC (Gerard Palomo, Nil Cardona i Jaume Pueyo) es va imposar amb autoritat.