El Manresa FS va vèncer per 2 a 7 en la seva primera eliminatòria a la Copa Catalunya. Els manresans van jugar, amb una destacada presència d'aficionats al pavelló de Bolvir, a la Cerdanya, contra el Gsport de Ger, un equip de Segona Catalana que en fases prèvies havia eliminat el Cardona (Tercera Catalana), l'At. Vilatorrada (Primera Catalana) i el Santpedor (Tercera Divisió).

Davant el Manresa FS, el conjunt ceretà va donar la cara en tot moment, encara que la diferència de categoria (els bagencs juguen a Segona B) es va acabar imposant. El partit, jugat en dues parts de 25 minuts a temps corregut, va tenir un primer parcial de 2 a 4 abans del descans. En aquest primer temps, després d'uns minuts de tampteig, l'entrada de Corvo a la pista va donar efectivitat ofensiva a l'equip, que es va situar amb un 0 a 3 a favor. A partir d'aleshores, el Gsport va reacionar i va marcar l'1 a 3 i porterioment el 2 a 4, en aprofitar certa relaxació visitant amb el marcador a favor.

A la represa, i després de corregir algunes situacions del joc per part manresana, sobretot en defensa, tres gols molt seguits dels de Paco Cachinero van decantar definitivament l'enfrontament, a falta de 17 minuts per al final.

En la propera eliminatòria, el Manresa FS haurà de jugar a Vacarisses (Tercera Divisió)