Diumenge es disputarà la primera prova del Campionat d'Espanya de Trial a la localitat d'Arnedillo (la Rioja). El pilot de Piera, Toni Bou, serà en aquesta cursa per intentar revalidar el títol estatal. Bou acumula vuit campionats d'Espanya consecutius i deu en total. El campionat nacional comença durant el transcurs del mundial de trial indoor, en el qual participen diversos pilots espa-nyols que seran diumenge a la prova de la Rioja, entre ells Toni Bou. Es disputaran fins a set categories diferents (TR1, TR2, TR3, TR4, júnior, cadet i femení A).

Adam Raga també hi serà

El màxim rival de Toni Bou en el mundial d'X-Trial aquesta temporada és el pilot Adam Raga. El d'Ulldecona també participarà en aquesta primera etapa del Campionat d'Espanya, el qual ha guanyat quatre vegades però que des del 2010 no n'aconsegueix cap. Altres pilots destacats que seran a Arnedillo són Jaime Busto, Jeroni Fajardo, Jorge Casales i Miquel Gelabert, a més dels joves Martín Riobó, Carlos Palma i María Giró.

L'organitzador de la cursa serà el Moto Club Calahorra i la prova següent del Campionat d'Espa-nya es farà a Olvan el diumenge 14 d'abril i serà organitzat pel Moto Club Baix Berguedà.

Toni Bou és l'actual líder del mundial indoor després de gua-nyar a Granada davant de Raga i Busto. Després d'Arnedillo i Olvan, el Campionat d'Espanya passarà per Andorra, Pobladura de las Regueras (Lleó), Entrimo (Ourense), Sigüenza (Guadalajara) i Valderrobres (Terol), on acabarà el dia 10 de novembre.