El CAI Petromiralles igualadí i l'Avinent CA Manresa aporten els seus atletes a la selecció catalana que participa, durant aquest cap de setmana, al campionat estatal de cros autonòmic que tindrà lloc a la localitat de Villamanrique de la Condesa (Sevilla), diumenge. Pel que fa al CAM, serà dins la categoria de sub-18, i els atletes són Bethelhem Manzano i Riqui Riera. Quant al club anoienc, els seus repesentants seran Carla Bisbal (en els sub-16) i Riduan Boulbayem (en sub-18).

L'activitat atlètica durant els dos propers dies serà força intensa, i els atletes dels dos clubs s'hauran d'anar trobant en diferents llocs. En l'estatal sub-20 indoor, per part del CAM hi haurà quatre atletes, i en el cas del CAI seran tres (Oriol Castells en els 200 metres llisos, Marina Súria en 1.500 i Theo Ruiz, que ho farà en salt de perxa).

En els campionats catalans de la categoria sub-18 individuals, a Sabadell, demà també hi haurà sengles i àmplies representacions bagenca i anoienca. Avui, pel que fa als sub-14, hi ha el campionat de Catalunya corresponent a les proves combinades, també al pavelló d'esports de Sabadell.

En el cas de l'Avinent Manresa, la llançadora de javelina Blanca Garcia participa en el campionat d'Espanya de llançaments llargs que es farà, durant tot el cap de setmana, a Jaén. I els marxadors del CAI Petromillares participen, demà, en el Gran Premi del Prat Memorial Moisès Llopart.