El pilot surienc Rafa Garcia va participar en la primera endurada de la Copa Catalana a la Vall del Congost de Sant Martí de Centelles (Osona), on va quedar sisè a causa d'una caiguda en la darrera especial després d'anar durant tota la prova entre els cinc primers classificats. El pilot de sènior A de l'Husqvarna Motos Bordoy va conduir vint quilòmetres per volta en una trialera de dificultat alta. Les especials de la prova eren dos trams cronometrats de diferents distàncies (2 i 2,5 km). Una cursa que aquest any va superar el rècord d'inscrits, amb més de 230.

El Moto Club Riuprimer Gas i Rocs va ser l'encarregat d'organitzar la primera prova de la Copa Catalana d'Endurades. En la cursa disputada per Rafa Garcia, el millor temps el va aconseguir Gerard Salavedra seguit dels pilots Pau Tomàs i Sergi Casany. La propera prova de la Copa Catalana d'Endurades serà a Tossa de Mar (Girona) el 28 d'abril.