La capital de l'Estat li va molt bé, darrerament, al Girona. Ahir, amb un 0-2 al camp del Rayo va deixar la zona de descens a 8 punts. Els d'Eusebio en tenen 31, mentre que el Vila-real (amb un partit menys) i el Rayo en disposen de 23. Més despenjat hi ha l'Osca (19). I és que, a Madrid, el Girona va assolir la classificació per a quarts de final de Copa i fa pocs dies va batre el Madrid al Bernabéu (1-2).

El Rayo va portar força més la iniciativa del joc, però les millors ocasions van ser del Girona, amb l'uruguaià Stuani resolutiu amb 2 dianes, i que ja ha fet 15 gols, tan sols darrere de Messi (25) i de Luis Suárez (16).

El primer gol va arribar als 30 minuts en recollir Stuani un rebot. Abans, Granell havia enviat una pilota al travesser i en el minut 37 Pere Pons va fer un altre pal. A la segona part, tot i l'expulsió de Ba, el Rayo va buscar l'empat però no va aconseguir el seu objectiu.

L'equip català va perdre molt temps esperant que s'esmunyís el temps reglamentari, però de nou Stuani, en el minut 86, va deixar el partit sentenciat per al Girona.