L'Igualada Rigat va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del Lloret Vila Esportiva, que es va imposar per dos gols de diferència (3-1).

Els jugadors locals van sortir més entonats que els anoiencs i al primer minut del duel Lluís Grau van situar l'1-0 en el marcador. I al segon minut va arribar la segona diana, obra d'un altre Grau, l'Àlex. A partir d'aleshores, els visitants van provar de retallar distàncies amb sengles rematades de Sergi Pla, César Vives i Ton Baliu, però aquestes no van trobar porteria. Qui sí que va aconseguir marcar va ser Moisés Aguirre, que al 23 va establir el 3-0 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, Baliu va retallar distàncies al 35 i, dos minuts després, Jordi Méndez va estavellar la pilota al pal. Els igualadins ho seguien provant, però el marcador ja no es va moure i el triomf es va quedar a Lloret. L'entrenador de l'Igualada Rigat, Fer-ran López, va declarar al final del partit que «avui l'equip no ha sortit com tocava i a l'OK Lliga es paga car. Tàcticament ho hem provat tot, però el problema ja el teníem, el 3-0. A la segona part crec que hem merescut més. No són les millors sensacions pel partit contra el Sarzana. Si volem estar a la final a quatre no podem sortir com avui a la primera meitat».