El FC Barcelona ha imposartla seva superioritat i ha guanyat la sisena edició del Torneig Ciutat de Berga, després de golejar l'Hospitalet a la final per 3-0.

Setze equips benjamins de nivell, repartits en quatre grups, han estat avui els protagonistes d'una nova edició, la sisena, d'un torneig de futbol organitzat pel CE Berga. Amb la primera fase disputada i després de l'aturada per dinar, tots els conjunts vhan jugat la fase final a partir dels vuitens de final. El Nàstic de Manresa ha perdut als penals davant del Cambrils (1-1), l'Atlètic Segre ha golejat el Torreforta (6-1), el Salou s'ha desfet del Berga (2-0), l'Hospitalet s'ha imposat per la mínima al Joanenc (1-0), el Barça ha golejat el Berga B (8-0), la Damm ha guanyat el Natació Terrassa (1-4), el Ripollès s'ha desfet del Pardinyes (0-2), i el Vic Riuprimer ha necessitar els penals per avançar ronda davant del Bosc de Tosca (1-1).

Als quarts de final, el Cambrils ha obtingut un destacat triomf davant de l'Atlètic Segre (3-1), l'Hospitalet ha golejat el Salou (0-4), el Barça ha patit més del compte amb el Vic Riuprimer (3-1) i la Damm ha golejar el Ripollès (7-0). A les semifinals, el Barça no ha donat cap opció de vèncer al Cambrils (4-1) i l'Hospitalet ha guanyat per la mínima la Damm (2-1).

En el partit pel tercer i quart lloc la Damm ha guanyat el Cambrils (0-2) i el FC Barcelona ha obtingut un plàcid triomf a la final davant d'un combatiu l'Hospitalet (3-0). El jugador del Barça Ebrima Tunkara ha estat escollit com a millor jugador del torneig, i el també blaugrana Aitor Cazorla ha estat considerat el millor porter. Guillem Molina, Xavier Mirangels, Carlos Alconchel, Aitor Licio i Hans Berral han completat el set ideal.