El somni del Cadí la Seu d'arribar a la final de la seva primera Copa de la Reina es va estavellar contra el mur txec de Julia Reinsigerova i l'encert i la fam de Shay Murphy. Les jugadores de l'UniGirona es van encarregar de tallar les ales a les urgellenques quan a l'equador del tercer quart havien aconseguit posar-se per davant (42-43). Un parcial de 14-0 va trencar el partit. I el va rematar, una vegada més i ja al darrer quart, la jove pivot txeca amb deu punts gairebé consecutius.

L'esforç realitzat per Andrea Vilaró, Georgina Bahí, Shereesha Richards i companyia en el partit de quarts de final va passar factura. I quan les gironines van obrir forat, la capacitat de resposta del Cadí va caure en picat. Quedava poca gasolina al dipòsit després d'haver tutejat novament l'Spar CityLift durant 25 minuts ben bons, amb minuts notables d'Irati Etxarri o Ariadna Pujol. Cert, però, que el resultat final acabaria sent excessiu. «El marcador no reflecteix la realitat del partit», deia Barnat Canut després del partit. «Marxem contentes pel treball realitzat», reblava Yurena Díaz. Unes 150 persones, mig centenar vingudes ahir des de la Seu, van acompanyar l'equip durant el matx de semifinals a Vitòria. A la gran final, el Girona s'enfrontarà al Perfumerías Avenida, botxí del Gernika (74-46).