Un gol que va aconseguir Riyad Mahrez als deu minuts del segon temps, al camp del Bournemouth, fa que el Manchester City sigui ,de nou, líde provisional a la Premier League. L'equip de l'entrenador santpedorenc Pep Guardiola s'ha posat amb 71 punts, dos més que el Liverpool que aquesta tarda ha d'afrontar el derbi amb l'Everton amb tota la pressió al damunt. Per no veure's descavalcat del primer lloc, el conjunt de Jürgen Klopp es veu obligat a guanyar.

El partit del City al terreny del Bornemouth no va ser gens fàcil i al descans el marcador no s'havia mogut. Va ser Mahrez qui va fer un gol que val tres punts i aferma el City en l'intent de revalidar el títol aconseguit la temporada passada. Pel que fa al Tottenham es queda més despenjat, amb l'empat cedit a Wembley amb l'Arsenal (1-1).

El resultat hauria pogut encara ser pitjor si Hugo Lloris, el porter del Tottenham, no hagués aturat, en temps de descompte, el penal que va llançar-li Aubameyang. El 0-1 l'havia aconseguit Ramsey per a l'Arsenal als 16 minuts de partit. L'empat no va arribar fins el 74, en aprofitar un penal Harry Kane, el golejador d'un Tottenham que és tercer amb 61 punts.

Quant al Manchester United, va vèncer per 3-2 al Southampton i és quart amb 58 punts. Romelu Lukaku, a dos minuts del final, va marcar el gol de la victòria.

El PSG s'imposa a Caen

Nova victòria a França per al líder i gran dominador, el PSG. Al camp del Caen, però, va patir. Els locals es van avançar gràcies a Casimir Ninga i el doblet d'Mbappe va ser el que va salvar els parisins, amb gols als minuts 59 (de penal) i al 87. L'Olímpic de Lió juga avui amb el Tolosa (17 hores).