L'Espanyol va signar ahir una ckara victòria contra el Valladolid en el RCDE Stadium (3-1) en un matí festiu per als catalans, que van celebrar el gol més ràpid de la lliga gràcies a Borja Iglesias (als 18 segons) i la primera diana en la competició de l'extrem xinès Wu Lei, nou ídol periquito. El central manresà Lluís López. inicialment a la banqueta, va entrar al primer temps en el lloc de David López, que es va lesionar.

El Valladolid va aconseguir fer l'empat gràcies a Alcaraz i l'acció clau del partit va ser poc abans del descans quan Lluís va cometre un penal sobre Sergi Guardiola, qui va llançar la pena màxima però el xut va ser molt ben interceptat per Diego López. A la segona part va arribar el 2-1 que va acnseguir un molt atent Mario Hermoso i Wu Lei, amb habilitat, va sentenciar. Ara l'Espanyol, amb 33 punts, és a 10 del descens que marquen ara el Vila-real i el Rayo.

Vila-real falla i l'Osca venç

El conjunt castellonenc va perdre per 1-2 davant de l'Alavès. Els gols de Maripán i Inui van fer inútil el penal transfomat per Cazorla. El Sevilla, discret als desplaçaments, va caure a Osca (2-1) am gol als 97 minuts de Chimy Ávila. El conjunt aragonès continua cuer però amb 22 punts i encara somia.