El FC Barcelona va imposar la seva superioritat i va guanyar la sisena edició del Torneig Ciutat de Berga, després de golejar l'Hospitalet a la final per 3-0.

Setze equips benjamins de nivell, repartits en quatre grups, van ser ahir els protagonistes d'una nova edició d'un torneig de futbol organitzat pel CE Berga. Amb la primera fase disputada i després de l'aturada per dinar, tots els conjunts van jugar la fase final a partir dels vuitens de final. El Nàstic de Manresa va perdre als penals davant del Cambrils (1-1), l'Atlètic Segre va golejar el Torreforta (6-1), el Salou va desfer-se del Berga (2-0), l'Hospitalet va imposar-se per la mínima al Joanenc (1-0), el Barça va golejar el Berga B (8-0), la Damm va guanyar el Natació Terrassa (1-4), el Ripollès va desfer-se del Pardinyes (0-2), i el Vic Riuprimer va necessitar els penals per avançar ronda davant del Bosc de Tosca (1-1).

Als quarts de final, el Cambrils va obtenir un destacat triomf davant de l'Atlètic Segre (3-1), l'Hospitalet va golejar el Salou (0-4), el Barça va patir més del compte amb el Vic Riuprimer (3-1) i la Damm va golejar el Ripollès (7-0). A les semifinals, el Barça no va donar cap opció de vèncer al Cambrils (4-1) i l'Hospitalet va guanyar per la mínima la Damm (2-1).

En el partit pel tercer i quart lloc la Damm va guanyar el Cambrils (0-2) i el FC Barcelona va obtenir un plàcid triomf a la final davant d'un combatiu l'Hospitalet (3-0). El jugador del Barça Ebrima Tunkara va ser escollit com a millor jugador del torneig, i el també blaugrana Aitor Cazorla va ser considerat el millor porter. Guillem Molina, Xavier Mirangels, Carlos Alconchel, Aitor Licio i Hans Berral van completar el set ideal.