El defensa central de l'Espa-nyol, David López, es perd el que resta de temporada per una lesió greu al lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El tercer capità blanc-i-blau serà operat demà pel doctor Ramon Cugat, segons va informar ahir l'equip.

El futbolista espanyol estava sent un dels jugadors amb més minuts al conjunt de Joan Francesc Ferrer Rubi. David López es va lesionar dissabte en el darrer partit de lliga contra el Valladolid (3-1). «El termini de baixa podria ser entre sis i vuit mesos per a la seva recuperació total», va afirmar l'entitat blanc-i-blava en el comunicat oficial.

Un cop conegut el diagnòstic, David López ja no tornarà a jugar en la temporada 2018/19. Això implica que l'Espanyol haurà de comptar més amb Lluís López. El central manresà serà necessari per a Rubi en el tram final de temporada, ja que ara mateix només té disponible Mario Hermoso en la posició de central, per les lesions de Duarte i Naldo.

Pablo Piatti s'operarà avui

El davanter argentí de l'Espanyol, Pablo Piatti, també passarà per quiròfan, tot i que en el seu cas serà operat avui. El futbolista blanc-i-blau es va fer una lesió al lligament encreuat anterior del genoll dret en el partit de lliga contra el Rayo Vallecano. Piatti estarà el mateix temps de baixa que David López, entre sis i vuit mesos, i haurà d'esperar a la temporada vinent per disputar un partit amb la samarreta de l'Espanyol.

Per tant, el conjunt blanc-i-blau entrenat per Rubi no podrà comptar ni amb Piatti ni amb David López en el tram decisiu de la temporada, en el qual l'Espanyol es juga entrar a Europa. Actualment és en 12è lloc, a només quatre punts del sisè, el Sevilla.