El primer quart va ser l'únic en què els manresans van lluitar de tu a tu, van poder establir el seu màxim aventatge, de 5 punts, i es van mostrar compensats entre la defensa i l'atac, tot i que van finalitzar els primers deu minuts per darrere (14-16).

Durant la resta de partit només va existir un equip, el Cornellà. Tot va començar amb un parcial de 0-10, que va fer que fins al minut 15 el Bàsquet Manresa no s'estrenés en l'electrònic en el segon quart. Tot i poder escurçar el desaventatge abans del descans, el mal ja estava fet (24-35).

A la sortida dels vestidors, males decisions dels manresans en atac, combinat amb l'encert dels visitants en el joc interior, van establir una aventatge de 22 punts abans del darrer quart (33-54).

En els últims 10 minuts els bagencs van arrribar a perdre de 27 punts. Finalment van acabar treient l'orgull perquè la diferència no fos de més punts.