El partit entre el CN Minorisa i el CN Banyoles, important per a la permanència (per evitar un dels dos darrers llocs de la classificació), va respondre al que s'esperava, emoció, igualtat i esforç al límit. Al final, un punt per a cada equip que deixa les coses igual, amb el CN Minorisa en penúltima posició i es banyolins un lloc per davant, amb un punt de diferència (a la primera volta, els manresans es van imposar a Banyoles).

L'enfrontament va tenir un inici inesperat amb domini visitant (1-3); a l'arrancada del segon parcial es va mantenir el mateix signe amb un nou gol dels gironins (1-4). Aquí va arribar el toc d'alerta a les files bagenques i la reacció no es va fer esperar (3-4). Després del canvi de camp, nou parcial favorable als locals (3-2) arribant-se al darrer quart amb empat a sis. Els últims vuit minuts van tenir tots els ingredients perquè els dos punts es quedessin a casa, però no va poder ser. Amb 7 a 6 semblava possible però quan quedava poc més d'un minut i mig, el CN Banyoles va empatar. Poc després, superioritat manresana però amb llançament al pal de Martí Puerta.