El Getafe es va afermar ahir en la quarta posició, que donaria dret a jugar la temporada que ve a la Lliga de Campions, després de guanyar al camp del Betis (1-2). Els andalusos completen deu dies tràgics, amb eliminació europea contra el Rennes, a la Copa davant del València i una derrota ahir a casa davant d'un rival directe en la lluita pel quart lloc. Els crits contra el tècnic, Quique Setién, es van sentir molt.

El Getafe es va avançar al minut 20, quan el central Cabrera va rematar de cap un córner lluny de l'abast de Pau. Abans del descans, la connexió entre Portillo i Molina va deixar el gol fet a Jaime Mata. Un quart d'hora abans del final, Joaquín va anotar l'1-2, però l'empat no va arribar.

Pitjor li van les coses al Celta, que va caure a Eibar, amb un gol de Sergi Enrich tres minuts abans del final. Abans, Charles havia enviat a fora un penal de Juncà a Orellana. La junta viguesa va decidir a la tarda fer fora el tècnic, Miguel Cardoso, i posar al seu lloc Fran Escribà, que no entrenava des que el van destituir a Vila-real la temporada passada. És el tercer tècnic del Celta enguany.

València, de festa

On han canviat les coses a positiu és a València. Després de classificar-se per a la final de Copa, ahir els homes de Marcelino van assolir una victòria que provoca que presentin la candidatura a les competicions europees i, qui sap, si a la Champions. Rodrigo va avançar el seu equip contra l'Athletic amb una volea amb la dreta i Gameiro va tancar el resultat en aprofitar una passada de la mort de Carlos Soler.