Novena victòria de la temporada del San Pablo de Burgos, tercera consecutiva, en un apassionant partit que no es va decidir fins als darrers segons. Dominique Sutton, autor de 19 punts (28 de valoració) va ser determinant per al triomf dels castellans davant un Gran Canària que només suma sis victòries, les mateixes que el dissetè, l'UCAM Múrcia. Tot i els triples inicials dels locals, els pivots claretians van imposar el seu domini sota la cistella al primer quart (18 a 27). La defensa dels de Diego Epifanio els va permetre ajustar el marcador al descans (43 a 44). A l'inici del tercer quart, els burgalesos van intentar escapolir-se (54 a 48), però Clevin Hannah va reequilibrar el partit. Amb 88 a 87, una falta tècnica polèmica a Nikola Radicevic va segellar el triomf burgalès.