En la 20a jornada de competició, la Joviat va rebre el Balaguer i les manresanes en van sortir vencedores (48-38), en un duel de vital importància, ja que enfrontava dos conjunts destinats a lluitar per les posicions capdavanteres de la lliga. Amb el triomf, la Joviat no només conquereix la segona plaça sinó que també li prèn l'average al Balaguer.

Les manresanes van començar concentrades i van aconseguir imposar el seu joc ofensiu i controlant el ritme del partit. Tot i així, el conjunt lleidatà aconseguia anotar des del perímetre amb certa facilitat. El primer quart va concloure amb la igualtat com a tònica general del partit (10-9).

En el segon període, els dos equips van voler imposar el ritme de joc; les manresanes buscaven un joc més descarat i les visitants de més control, per castigar la seva superioritat física. A poc a poc el Balaguer s'anava sentint més còmode i començava a dominar un dels aspectes claus del matx, el rebot. En el segon període va ser complicat veure cistelles, ja que la gran majoria de punts van ser des de la línia de tirs lliures. L'electrònic reflexava l'escassa anotació i la igualtat de la primera part (20-21).

El tercer període va ser dominat de principi a fi per les lleidatanes, que van imposat el seu joc físic i intens, que va fer cometre moltes errades a unes bagenques que eren superades i veien com el Balaguer aconseguia la renta més alta al minut 30, amb el 26-34.

Les manresanes sabien que si volien igualar la duresa del matx s'havien de posar al mateix nivell físic del Balaguer. I així va ser. Després d'uns primers minuts en què va costar anotar, la Joviat va mostrar caràcter i orgull per no n0més posar-se dins del partit, sinó per remuntar gràcies a dos triples seguits (39-38).

A partir d'aleshores, el físic i la duresa defensiva de les manresanes van provocar que el Balaguer no fos capaç d'anotar cap més punt, i les manresanes ho van aprofitar per catapultar-se cap a la victòria. El darrer parcial de 17-0 en els últims 7 minuts va ser d'autèntica bogeria per a la Joviat. El resultat final del matx va ser de 48 a 38.