El PetroPintó Asfe va sumar una victòria excepcional contra un rival que es trobava per davant d'elles a la classificació, el Grup Barna. Amb aquest triomf, les noies de Sant Fruitós surten de les últimes posicions de la classificació i ja sumen cinc victòries.

El duel va tenir clarament dues cares, separades pel descans de la primera i la segona part. En els primers 20 minuts el guió va ser d'igualtat, amb alternances al marcador, i el Grup Barna gaudia de petits aventatges en diversos trams del primer temps que les bagenques retallaven rapidament. D'aquesta manera, les protagonistes es van retirar cap als vestidors sense que cap dels dos conjunts hagués fet el pas de despuntar-se en l'electrònic (29-32).

En el retorn a la pista, les de Sant Fruitós es van mostrar clarament superiors al rival, realitzant un millor joc, controlant el ritme del partit i buscant a les seves jugadores més perilloses.

Els vuit punts seguits inicials van donar el primer gran aventatge a les visitants (39-29), i a partir d'aleshores tot va anar sobre rodes. A l'Asfe li sortia tot, defensivament amb un nivell de concentració i d'intensitat que complicava cada acció ofensiva del Grup Barna, i ofensivament amb efiàcia i encert, que van dur les de Sant Fruitós a la victòria (50-62).

En el pròxim partit, l'Asfe rebrà un rival directe, el CN Terrassa.