El Madrid es va refer ahir, en la seva visita a Andorra, de les seves recents derrotes davant del Barça Lassa a la final de Copa del Rei i a l'Eurolliga. El MoraBanc, que és un dels equips que competeix per entrar als play-off amb el Baxi, no va poder sumar i queda dues victòries per sota dels manresans en la classificació.

La solidesa dels blancs, des de l'inici, va ser una des armes clau de l'equip de Pablo Laso. Pel que fa als d'Ibon Navarro, van poder contenir l'adversari en el primer quart (19-24) però van encaixar un parcial de 2-16 en el segon que els va desenganxar clarament en la lluita per la victòria.

Es va notar força la diferència de ritme entre ambdós conjunts, ja que l'Andorra feia tres setmanes que no disputaven partits de cap competició oficial i el Madrid no havia parat. Al primer minut i mig ja hi havia un 0-7 per als visitants. De tota amanera, els andorrans van tenir coratge per reaccionar.

Però el matx es va trencar del tot en el segon acte i un 19-36 va fer que Ibon Navarro demanés temps tot provant d'aturar l'allau de joc dels visitants, que es van escapar fins al 26-47, que al descans es va reduir mínimant (31-50).

Albicy es va carregar ràpidament de faltes, la tercera i la quarta ben seguides, a la represa i el Madrid va continuar dominant amb uns marges propers als 20 punts, amb 43-63. La manca d'encert dels andorrans no els permetia retallar la diferència i els jugadors de Pablo Laso dominaven, a més a més, el rebot. Dos triples de Shurna eren l'excepció en el conjunt tricolor, ahir amb la punteria desafinada, tot i que des de 6,75 va tenir millors percentatges (el 36%, amb el 10 de 28) que no pas de dos (el 29%, 10 de 35). Edy Tavares dominava amb 10 rebots i intimidava amb els seus 2,20 metres.

Carroll (15 punts), Campazzo i Llull (ambdós amb 14) van ser els els estilets ofensius blancs, i Dylan Ennis (13) es convertia en el màxim anotador local. L'Andorra afronta aquesta setmana el play-off dels quarts de final de l'Eurocup amb l'Asvel Villeurbanne.