El Martorell va aconseguir una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita de l'equip que estava més en forma del grup C-A de la Lliga EBA, un Tenea Esparreguera que va caure per un resultat final de 82-72 en un duel entre dos equips de les nostres comarques.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (18-18 al final). En el segon període, els locals, que arribaven al matx amb dinàmica negativa, van aconseguir un parcial contundent de 25-14 i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb onze punts d'avantatge en l'electrònic (43-32).

En la segona meitat, els esparreguerins van provar de reaccionar i van tancar el tercer quart vuit punts per sota en el marcador (57-49). En els deu darrers minuts, els martorellencs es van mantenir sòlids i van lligar la desena victòria de la competició. En la propera jornada, el Martorell visitarà la complicada pista del Cornellà, mentre que el Tenea Espar-reguera rebrà el Mataró Feimat. Ambdós partits es jugaran dissabte a les 18.30 hores.