La UD Las Palmas va anunciar ahir l'acomiadament del seu tècnic, Paco Herrera, i va confirmar l'arribada de Pepe Mel com a nou entrenador del conjunt canari.

El tècnic madrileny firma fins a final de temporada amb Las Palmas després que el tècnic català agafés l'equip en la catorzena jornada del campionat un cop destituït Manolo Jiménez. Herrera deixa el club a sis punts del play-off d'ascens a primera divisió i va dir ahir aduu al club desitjant-li «el millor en el que queda de temporada», i va assegurar que «l'equip es podrà classificar per al play-off». Pepe Mel buscarà el seu tercer ascens a Primera, després d'aconseguir-ho en dues ocasions amb el Betis (2011 i 2015).

El darrer equip que va entrenar el madrileny va ser el Deportivo la temporada passada, on va ser acomiadat l'octubre del 2017. En la llarga trajectòria del nou tècnic de Las Palmas destaquen les seves etapes al Mèrida, Reial Múrcia, Getafe, Poli Ejido, Alabès, Rayo Vallecano, el West Bromwich anglès i el gran rival del seu nou equip, el Tenerife, on va estar només una temporada i ni tan sols la va poder acabar, ja que va ser destituït el 18 de febrer del 2002 després de dirigir-lo durant 26 partits i encaixar 14 derrotes.