Setmana clau pel que fa a Barça i Madrid ja que l'equip blaugrana ha fet fora al seu màxim rival de la Copa del Rei i pràcticament fora de la lluita per la lliga després de guanyar els dos partits al Santiago Bernabéu. Com tots els clàssics, el joc ha provocat algunes jugades d'alta tensió ja sigui per entrades fora de temps, algun cop de colze i també alguns insults.

Un dels protagonistes d'aquests enfrontaments verbals va ser el jove Sergio Reguilón. El programa El Partidazo de Vamos, va mostrar diumenge unes imatges de l'últim clàssic on es veia que Reguilón no s'acovardia davant de Messi.

En una de les accions del partit, Suárez i Reguilón mantenen una discussió en la que el lateral blanc li diu: "no em toquis, tu sí que ets lleig, conill!". En la mateixa acció apareix Leo Messi, cosa que sembla que no li fa gaire gràcia al jugador del planter blanc ja que li etziba: "què et passa a tu ara? Què et pica? Puça!"

Malgrat les discussions entre els jugadors, el partit finalment va acabar amb victòria blaugrana i amb cordialitat entre els dos equips tot i el cop dur que li va fer el Barça al Madrid en els dos partits.