El futbolista del FC Barcelona Sergi Samper va rescindir ahir el contracte que el vinculava amb l'entitat blaugrana i marxarà a jugar al Japó, concretament al Vissel Kobe, on també es troba l'excapità Iniesta. El fins ara blaugrana se'n va del club després de les cessions frustrades a Granada i Las Palmas i d'una carrera plena de lesions que no li han permès complir les expectatives que tenia el club amb ell.

El futbolista barceloní oferirà avui una roda de premsa (13.00 hores) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on confirmarà la seva marxa al Vissel Kobe per retrobar-se amb Iniesta i, també, David Villa. Per la seva part, el Barça va expressar ahir, en un comunicat, el seu agraïment a Samper pel seu «compromís i dedicació» i li va desitjar «sort i èxits en el futur».

Sergi Samper, de 24 anys, va pujar al primer equip blaugrana la temporada 2014/15, però no va debutar al campionat de lliga fins l'any següent contra el Getafe en un partit que va ser pràcticament d'exhibició (6-0) i que acabaria sent l'únic partit disputat a lliga pel barceloní amb el Barça. El migcampista va disputar tretze partits amb els blaugrana, i va sumar deu victòries, tres empats i cap derrota. A més, no va anotar cap gol. Quant a títols, Sergi Samper acumula una Lliga de Campions (2014/15), una lliga nacional (2015/16), dues Copes del Rei (2014/15 i 2015/16), una Supercopa d'Espanya (2016/17) i també un Mundial de Clubs (2015).

Aquesta temporada, el migcampista del FC Barcelona només ha disputat un partit a les ordres d'Ernesto Valverde. Va ser l'anada de la primera ronda de Copa del Rei a Lleó contra la Cultural Lleonesa, en un partit en què el Barça no va poder mostrar la seva millor versió però que va acabar gua-nyant (0-1) i en el qual, a més, Samper no va poder jugar més de mitja hora i va haver de retirar-se del camp per culpa d'una lesió.